Navigace MIO Spirit 685u
search
  • Navigace MIO Spirit 685u
  • Navigace MIO Spirit 685u

Navigace MIO Spirit 685u

490 Kč
Tax included
  • 24 měsíců
1609
Quantity

Plně funkční . V dobrém stavu , navigace má slabší baterii zohledněno cenou. Na prodej pouze navigace.

MIO Spirit 685u

Nová navigace Mio Spirit 685 má vše, co se od výkonné navigace očekává, včetně širokoúhlého displeje s úhlopříčkou 5 (12,7 cm) a jedinečných navigačních funkcí. Funkce Výběr tras umožňuje předběžné prohlížení tras, funkce SmartRoutes a LearnMe Pro umožňují jet po lepší trase a díky funkci Upozornění na dopravní ruch v reálném čase (TMC) se vyhnete kolonám. Zařízení Spirit 685 je plnohodnotná navigace splňující ty nejnáročnější požadavky. Vyberte si nejlepší trasu ještě před tím, než se vydáte na cestu. Nová funkce Výběr tras umožňuje náhled až čtyř různých tras: nejrychlejší, nejkratší, nejschůdnější a nejlevnější. Z těchto tras si lze vybrat tu, která v daný moment nejlépe odpovídá vašim potřebám.

Nové modely přichází právě včas před letní cestovní sezónou a posouvají Mio opět do čela technologických inovátorů v této oblasti. Inovované funkce navigování zjednodušují výběr vhodné trasy dle aktuální potřeby nebo se sami přizpůsobují stylu daného řidiče, říká Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio Česká republika a Slovensko.

Komfortní navigace

Všechny nové modely disponují pokrokovými technologiemi pro plánování trasy. Funkce Smart Routes používá k optimálnímu výpočtu informace sesbírané od milionů řidičů, díky kterým je cesta rychlejší a úspornější. Ve výpočtu je navíc zohledněn i čas a den konání cesty. V průběhu jízdy jsou uživatelé navigováni prostřednictvím 3D náhledů křižovatek doprovázené jasnými a přehlednými pokyny o řazení.

Výběr tras nově navrhuje 4 možnosti jízdy graficky znázorněné přímo na displeji navigace - nejrychlejší, nejkratší, nejjednodušší a nejekonomičtější. Uživatelé mohou využít také plánování cesty s optimalizací průjezdních bodů jak v navigaci, tak i v aplikaci na počítači MioMore Desktop. Novinkou je také funkce LearnMeTM Pro, která se učí stylu jízdy řidiče a přizpůsobuje výběr obvyklé trasy včetně odhadovaného času příjezdu do cíle. Novinkou je i simulace polohy v tunelu a hlasové navigování Text-to-Speech, s hlasovými pokyny včetně názvů silnic.

I parkování je s novými navigacemi Mio stále jednodušší. Nový parkovací asistent automaticky zobrazuje seznam parkovacích míst v blízkosti cíle a jedním klenutím na symbol P řidiče dovede na nejbližší parkoviště.

Jednodušší ovládání

Zadávání adres ulehčí klávesnice QuickSpellTM zobrazující relevantní klávesy na základě informací z databáze a tím intuitivně napovídá v průběhu zadávání. Nalezení cílového bodu je daleko snazší i díky novému vyhledávání podle klíčových slov, které funguje na stejném principu jako fulltextové vyhledávače na internetu.

Nároční zákazníci určitě ocení bezplatné a funkční RDS-TMC dopravní zpravodajství fungující kompatibilně se SmartRoutes pro optimální výpočet trasy.

Větší hodnota

Každý z nových modelů je nabízen s dvouletou aktualizací map a softwaru zdarma. Po dvou letech je možné aktualizace map, stejně jako cestovní průvodce nebo další doplňky dokoupit na webových stránkách výrobce.

Navigace Mio nabízí také propracované cestovní průvodce. Užitečné informace o historických budovách doplněné o fotografie, detailní popisy, otevírací hodiny a kontakty jsou uživatelům k dispozici pro všechna hlavní města Evropy. Uživatel má dokonce k dispozici i plánovač výletů a režim pro chodce výborně sloužící při prohlídkách těchto měst. V případě zájmu si uživatelé mohou informace o ostatních městech také jednoduše prodloužit.

Technická specifikace:

Procesor

Typ Samsung 6443

Frekvence 400Mhz

Paměť

Interní paměť RAM 128MB SDRAM

Interní paměť ROM 2GB

Slot na paměťové karty Micro SD

Hardware

Čipset GPS SiRFstar III s InstantFixII

GPS kanály 20

TMC ano

Displej

Dotykový displej ano

Barevný displej ano

Rozlišení displeje 480 x 272

Velikost displeje 12.7cm (5)

Orientace displeje na šířku

Baterie

Typ Baterie integrované napájení Lithium-Ion

Kapacita baterie 720mAh

Vyměnitelná baterie ne, zabudovaný

Audio(vstup výstup)

Reproduktor vestavěný, mono

  • Rozměry a hmotnost
  • Šířka 142mm
  • Výška 88.5mm
  • Hloubka 17.5mm
  • Hmotnost 185g
  • Anténa vestavěná
  • MIO Spirit 685u GPS navigace, LCD 5, Text To Speech, TMC, mapy EU (44) 2 roky upgrade zdarma
1609
1 Item

Data sheet

Warranty
24 měsíců